Pelletskaminen Sandor fra Calimax er vår bestselger og trolig landets mest solgte pelletskamin. Dette er den kaminen fra Calimax som har vert lengst på markedet, og som vi dermed har lengst erfaring med. Sandor, som er den rimeligste av kaminene fra Calimax, kan fåes med et utall forskjellige sidebekledninger, og vi er overbevist om at du finner noe som passer akkurat for deg.

Besøk Calimax.no sine hjemmesider
Veiledende utsalgspris inkl. Mva*
7kW: 26123,-
10kW: 29347
Denne kaminen er den nyeste fra Calimax. En meget stillegående kamin med et førsteklasses design. Dette er kaminen for den som vil koste på seg noe ekstra. Pelletskaminen Solida har blitt godt mottatt i markedet, og er på full fart inn som en ”konkurrent” til Sandor. Du kan få denne kaminen, som de andre modellene, med en maksimal varmeytelse på 7 eller 10 kW.

Besøk Calimax.no sine hjemmesider
Veiledende utsalgspris inkl. Mva*
7kW: 30247,-
10kW: 32834,
Pelletskaminen Twist er flaggskipet fra Calimax. Det spesielle designet med børstet edelstål i fronten gir et svært moderne uttrykk. Legg merke til de rene linjene. Ta deg tid til å se på flere bilder der kaminen er plassert i et ”miljø” (klikk på flere bilder). Twist- kaminen har lange rengjøringsintervaller, noe som betyr at du får en fin varme i huset med minimal arbeidsinnsats.

Besøk Calimax.no sine hjemmesider
Veiledende utsalgspris inkl. Mva*
7kW: 34852,-
10kW: 36935,-
* Vi gjør oppmerksom på at dette er veiledende priser. De kan variere noe fra forhandler til forhandler.